Хотел Монтана Палас

ул. Питу Гули, бб,

7550 Крушево, Македонија

Телефон: +389 (0)48 477-121

                +389 (0)76 444-102

E-mail: info@montanapalace.com

Меѓу природата Montana Palace HOTEL Home РЕЗЕРВИРАЈ Истражи ја дестинацијата
ХОТЕЛ ГАЛЕРИЈА
ДОМА Услуги Котакт Крушево
Храна Настани Тим Билдинг Авантури
Брза Wi-Fi  Конекција Car Rental / Shuttle
НОВА 2017 Во партнерство со АВАНТУРИ Retro cars in Krusevo Macedonia Old craftsmen in Krusevo Macedonia Challening winters Krusevo Macedonia Folk dances in Hotel Montana Palace Krusevo Macedonia Hiking in Krusevo Macedonia Paragliding Krusevo Macedonia Mountain Biking Krusevo Macedonia Geocaching Krusevo Macedonia параглајдинг планинарење велосипедизам геокешинг ГАЛЕРИЈА