Hotel Pub

A beautiful rustic pub in the middle of the hotel, with wonderful view. 
Hotel Pub in Krusevo
Summer Pub Terrace
Hotel Pub in Krusevo
Pub Table in Hotel
Children Playground
Hotel Pub in Krusevo
Hotel Pub in Krusevo

Hotel Montana Palace features a wonderful pub, with magical view. The interior is designed in rustic style, featuring dark wood. It features a fire place for winter periods and a children playground in a boxed area so that you can enjoy your stay while your children are in a safe place. 

This pub is a place where you can have drinks and food. Only during periods of heavy season we limit the food service in our restaurant, but we try to do it as little as possible. 

Rental of Our Hotel Pub

Every area of the hotel is there to be of service to our guests, and the pub has seen many different uses through the years.

Ако сте група на луѓе што ќе престојуваат во нашиот хотел, можеме да организираме најразлични типови на забава во пабот за вас. Во минатото имаме организирано караоке, забави со DJ, музика во живо итн... Исто така можеме и да ја изнајмиме аудио и видео опремата, ако имате специјални нарачки за забавата. Во минатото имаме помагано и со теми на забавата и специјални коктели. Пабот има временска граница која мора да се почитува, забавата мора да заврши до 01:00 наутро. 

Во минатото го имаме реорганизирано пабот за најразлични презентации на храна и други продукти. Распоредот на масите не е фиксен, па со добра организација ние сме спремни да го уредиме целиот простор согласно вашите потреби. Можеме да помогнеме и со подесување на светлото, како и други аудио - визуелни ефекти. 

Ако едноставно сакате топла просторија за спроведување на дискусија или дебата, нема подобро место од нашиот паб. Можеме да го организираме просторот според вашата замисла и побарувања, и исто така можеме да ви помогнеме со аудио - визуелната опрема потребна за вашиот настан.