Хотел Монтана Палас

ул. Питу Гули, бб,

7550 Крушево, Македонија

Телефон: +389 (0)48 477-121

                +389 (0)76 444-102

E-mail: info@montanapalace.com

Меѓу природата Montana Palace HOTEL Home РЕЗЕРВИРАЈ Истражи ја дестинацијата
ХОТЕЛ ГАЛЕРИЈА
ДОМА Услуги Котакт Крушево
Храна Настани Тим Билдинг Авантури
Брза Wi-Fi  Конекција Car Rental / Shuttle
НОВА 2017

ПРАШАЈТЕ НЕ БИЛО ШТО

Било која информација што би Ви требала за Крушево или околината, можете слободно да не прашате. Имате опција да ни се јавите на телефонот подолу, да ги користите линковите погоре за е-пошта, да го користите дугмето за инстант разговор или да го пополните формуларот подолу за барање.

Ви гарантираме одговор во рок од 24 часа од иницијалниот контакт.

КАДЕ СМЕ НА МАПА?

Слободно разгледајте ја мапата, или отворете ја во Гугл Мапи за разгледување и за правец за возење.

Контактирајте не

Loading...

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA
Пошта Хотел Монтана Палас Крушево Јавете се денес за нов настан Или за резервација на соба: +389 (0)48 477-121 +389 (0)76 444-102 возете накај нас!