Нашите Простории

Конгресна Сала Огромна конгресна сала прикладна за најразлични настани Congress in Hotel Montana in Krusevo
Мала канцеларија за бизнис настани Канцеларија во близина на конгресната сала и пабот Мала канцеларија во Хотел Монтана
Хотелски Паб со камин Прекрасен паб во рустика стил во средината на хотелот, со убав поглед кон градот. Хотелски Паб во Крушево
Летна лоби тераса Свежо и смирено место со прекрасен поглед во текот на целото лето. Summer Lobby Terrace