Аранжмани

Хотел Монтана во Зима

Нова 2019 Година е на прагот. Како и секогаш заедно да зачекориме во неа со среќни мисли. Тоа е…

од 268,00 €
Тимско Готвење во Хотел Монтана

Ако имате само два дена за вашите вработени го имаме вистинскиот продукт за вас. Ова е интензивен тим…

од 79€
Wedding Decoration

Дали сакате нешто различно за вашата свадба? Што велите за друга локација? 

Размислете за…

49€
Flying over Krusevo

Оваа понуда е пакетот од вашите соништа. Можете да го искусите поголемиот дел од Крушево во два дена…

99 €