Свадба во Крушево

Сакате да бидете креативни со вашата свадба? Однесете го настанот во Крушево!

  • Wedding Decoration
  • Wedding Setup in Restaurant
  • Wedding Setup in Restaurant
Hotel Montana Acommodation
Сместување

Вашиот престој ќе биде во една од нашите преубави соби, вклучувајќи и спектакуларен поглед над Крушево. Можеме удобно да сместиме до 150 од вашите гости. 

Традиционално мени за прослави

Ќе уживате во изборот од нашето традиционално мени за вашиот најважен ден. 

Тортата за вашата свадба

Во нашата кујна има специјалист кој може да ја подготви тортата во согласност со вашата замисла и спецификации. 

Дали сакате нешто различно за вашата свадба? Што велите за друга локација? 

Размислете за поминување на вашиот најважен ден во магичното Крушево. Ние имаме се што може да ви треба за таква свадба. Имаме доволно кревети, доволно столчиња во ресторанот и на летната тераса, како и можност за диско каде можете да ја продолжите вашата забава. 

 

49€