Традиционална Храна

Нова 2019 Година Аранжмани

Хотел Монтана во Зима
од 268,00 €

Нова 2019 Година е на прагот. Како и секогаш заедно да зачекориме во неа со среќни мисли. Тоа е одличен момент за да се земе мала пауза од дневната рутина. Дали има подобро место од планина?

Ве покануваме да уживате во оваа мала и слатка пауза со одлична забава. Ќе се покрижиме да имате топло добредојде со вкусна храна и топли соби.

Доживејте го Крушево & неговото небо

Flying over Krusevo
99 €

Оваа понуда е пакетот од вашите соништа. Можете да го искусите поголемиот дел од Крушево во два дена и да научите многу за нашето богато минато. Ќе видите спектакуларни споменици од минатото, ќе летате по небото над Крушево и ќе јадете ретки рецепти со внимателно избрани состојки. 

Тим билдинг - дводневен пакет

Тимско Готвење во Хотел Монтана
од 79€

Ако имате само два дена за вашите вработени го имаме вистинскиот продукт за вас. Ова е интензивен тим билдинг пакет каде секоја минута е значајна во патот кон подобар тим и повеќе забава.