Хотел Монтана Палас

ул. Питу Гули, бб,

7550 Крушево, Македонија

Телефон: +389 (0)48 477-121

                +389 (0)76 444-102

E-mail: info@montanapalace.com

Меѓу природата Montana Palace HOTEL Home РЕЗЕРВИРАЈ Истражи ја дестинацијата
ХОТЕЛ ГАЛЕРИЈА
ДОМА Услуги Котакт Крушево
Храна Настани Тим Билдинг Авантури
Брза Wi-Fi  Конекција Car Rental / Shuttle
НОВА 2017 Крушевска пита Баклава Палата на храна Прослава во ресторанот на Хотел Монтана Палас Крушево “Момент за памтење!”

ВАШИТЕ ВАЖНИ МОМЕНТИ СЕ ВО СИГУРНИ РАЦЕ

Хотел Монтана Палас Ви нуди три локации за специјални прилики. Има удобен бар за било која забава за групи до 100 лица. Дизајниран е одлично и Ви дава чувство на топлина.


Другата локација е новито ресторан кој што е дизајниран за официјални прилики за до 300 лица. Има светли бои и дизајнот е поофицијален.


Ако сакате отворено небо имаме совршена тераса со страшен поглед.

УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ХРАНА

Нашата кујан специјализира за секое традиционално парче храна за кое што можете да слушнете во македонија. Нашата традиција во готвење е толку голема така што никој никогаш не успеал да ги собере сите рецепти на едно место. Токму тоа е причината за да ни верувате на нас, затоа што ние веќе ги одбравме најдобрите и највуксни рецепти за Вас. Вие само уживајте.

Македонците се страсни за храна. Ние никогаш не ги оставаме гладни или со лошо искуство.

Во Хотел Монтана Палас ги применуваме сите стандарди за безбедност и квалитет на храна НАССР. Вршиме внимателна селекција на докажани добавувачи за храна.

Бар во Хотел Монтана Палас Крушево

Нашиот бар се смета за врвно место за секојдневно уживање, покрај добра музика и магичен поглед. Има специфичен стил и камин. Младите родители исто може да уживаат тука, затоа што имаме и детско катче.

Оваа просторија е комплетно опремена за караоке забави.

Каде да уживам? ресторан Летна тераса

Ова што го гледате е дел од прекрасен нов ресторан соодветен за фамилијарни прослави и поголеми настани.

Една од најбитните карактеристики е неговата флексибилност за адаптација за било каков настан.

Може да собере до 300 гости удобно.

Најдоброто место за лето. Свежо чувство како во висока планинска шума, поглед од милион долари и најдобрата кујна позади вас.

Нема што да се додаде тука....

симнете го нашето мени Ajvar Traditional food Sarma