Хотел Монтана Палас

ул. Питу Гули, бб,

7550 Крушево, Македонија

Телефон: +389 (0)48 477-121

                +389 (0)76 444-102

E-mail: info@montanapalace.com

Меѓу природата Montana Palace HOTEL Home РЕЗЕРВИРАЈ Истражи ја дестинацијата
ХОТЕЛ ГАЛЕРИЈА
ДОМА Услуги Котакт Крушево
Храна MICE Тим Билдинг Авантури
Брза Wi-Fi  Конекција Car Rental / Shuttle
Уживајте во работа

ПРЕКРАСЕН ПЛАНИНСКИ ГРАД

Во Хотел Монтана Палас во Крушево, дали доаѓате за одмор или за настан ќе си бркате работа во многу тивка околина. Ќе Ве понесе магијата на ова планинско место. На крај на краиштата ќе се одморите добро за да отскокнете на брзата животна лента одма потоа.


Времето вистински застанува во Крушево и луѓето се чувствуваат многу посреќни по неколкудневен престој.

Оваа просторија за состаноци е соодветна за повеќето групи. Може да се организира во повеќе распореди за седење и ја има најдобар простор за работа во групи. Оваа просторија за состаноци е реновирана и опремена со нов намештај. Ги има следниве карактеристики:

Просторија за состаноци во Хотел Монтана Палас КрушевоЈога во природаГолема просторијаМала просторија

Оваа просторија за состаноци е соодветна за помали групи. Може да се организира во повеќе распореди. Оваа просторија е реноиврана и опремена со нов намештај. Ги има следниве карактеристики:

Голема конгресна просторијаНацртНацртГалерија

Оваа просторија е соодветна за големи групи, најдобра е за повеќе од 100 присутни. Седењето е во кино систем и е фиксно. Има мал нагон во седењето како лицата присутни на задните седиште би можеле да имаат поглед на бината. Оваа конгресна просторија е перфектно акустична, со доволно голема бина за помали бендови. Главни одлики:

Галерија