Хотел Монтана Палас

ул. Питу Гули, бб,

7550 Крушево, Македонија

Телефон: +389 (0)48 477-121

                +389 (0)76 444-102

E-mail: info@montanapalace.com

Меѓу природата Montana Palace HOTEL Home РЕЗЕРВИРАЈ Истражи ја дестинацијата
ХОТЕЛ ГАЛЕРИЈА
ДОМА Услуги Котакт Крушево
Храна Настани Тим Билдинг Авантури
Брза Wi-Fi  Конекција Car Rental / Shuttle
НОВА 2017 Просторија за состаноци Хотел Монтана Палас Крушево Македонија

ИМАМЕ ДОВОЛНО ПРОСТОР ЗА СИТЕ

Имаме 3 конференциски простории во Хотел Монтана Палас во Крушево. Две од нив се помали и флексибилни.

Помалите конференциски простории ги имаат следниве карактеристики:

Контресна Просторија Хотел Монтана Палас Крушево Македонија

АВАНТУРИ

Ако сакате да сте активни имаме добра понуда. Разни спортови и активности:

Параглајдинг над Крушево

ТИМ БИЛДИНГ

Секоја компанија што цели кон успеси мора да има соодветен тим билдинг:

Тим Билдинг

СПЕЦИЈАЛНИ ПРОСЛАВИ

Кога сте среќни и прославувате, ние ја делиме Вашата среќа:

Коктел Аранжман во Хотел Монтана Палас Крушево Македонија*Бизнис настани*“Пријатен престој за семинар”.