Придобивки

Ние сме свесни дека значењето на поврзаноста е на највисоко ниво. Стана една од најважните карактеристики на еден хотел. Затоа со посебно внимание…

Кога престојувате во Хотел Монтана никогаш не морате да се грижите за паркинг. Нашиот бесплатен паркинг е јавен, засега немаме опција за приватен…

Нашиот мал град Крушево има долга традиција за домашна храна. Има уште повеќе луѓе што уживаат во неа. Имаме рецепти кои се враќаат назад низ…