Јане Јосифовски - Macedonia Experience

Имаме одлична соработка во развојот, промоцијата и извршувањето на многу продукти од областа на авантуристичкиот туризам за нашите странски гости. Менаџментот на Хотел Монтана со леснотија го носат овој хотел во модерното доба.

Јане Јосифовски