Сведоштва

За време на светското првенство 2018 во Крушево, нашиот голем тим беше сместен во Хотел Монтана. Услугата беше одлична и луѓето во Хотел Монтана постојано ни помагаа за се што ни требаше. Едно е…

Како позната невладина организација во Македонија работевме на многу проекти, потпирајќи се на Хотел Монтана во сместувањето на многу групи на гости за нас. Имавме одлична соработка, што нам ни…

Локацијата на хотелот е одлична и нуди спектакуларен поглед над Крушево. Услугата во хотелот е супер и храната е од далеку најдобрата во регионот! Менаџментот на хотелот беше многу флексибилен за…