Нашите Простории

Конгресна Сала во Крушево Огромна конгресна сала прикладна за најразлични настани Конгресна Сала во Хотел Монтана во Крушево
Мала канцеларија за бизнис настани Канцеларија во близина на конгресната сала и пабот Мала канцеларија во Хотел Монтана
Хотелски Паб со камин Прекрасен паб во рустика стил во средината на хотелот, со убав поглед кон градот. Хотелски Паб во Крушево
Летна лоби тераса Свежо и смирено место со прекрасен поглед во текот на целото лето. Summer Lobby Terrace