Доживејте релаксиран зимски одмор со Хотел Монтана во Крушево.

1
min read
A- A+
read

Доколку сакате да поминете прекрасни моменти на снег или на скии со вашето малечко дете, Крушево е идеалното место за вас.

На располагање ви се ски терени кои се лесни за почетници и на кои може да ги подобрите вашите ски вештини без да чекате бескрајно за гондола, жичница или паркинг. Зимувањето со нас е максимални stress free искуство.

Во рамки на нашата соработка со @panoramaallseasonsadventure ви нудиме 50% попуст на ски картите и 10% попуст на храната и пијалоците како и на останатите содржини на ски центарот.

Сакате да уживате во прошетки низ околината или низ градот? Нема проблем, ние ги имаме најинтересните приказни и места за посета во Крушево.

Резервирајте на 076444102 или на info@montanapalace.com и поминете незаборавна зима во Крушево

#krusevo #zimskiodmor #zimskiraspust #zima2024

Доживејте релаксиран зимски одмор со Хотел Монтана во Крушево.