Вечера

Нова 2019 Година Аранжмани

Хотел Монтана во Зима
од 268,00 €

Нова 2019 Година е на прагот. Како и секогаш заедно да зачекориме во неа со среќни мисли. Тоа е одличен момент за да се земе мала пауза од дневната рутина. Дали има подобро место од планина?

Ве покануваме да уживате во оваа мала и слатка пауза со одлична забава. Ќе се покрижиме да имате топло добредојде со вкусна храна и топли соби.

Доживејте го Крушево & неговото небо

Flying over Krusevo
99 €

Оваа понуда е пакетот од вашите соништа. Можете да го искусите поголемиот дел од Крушево во два дена и да научите многу за нашето богато минато. Ќе видите спектакуларни споменици од минатото, ќе летате по небото над Крушево и ќе јадете ретки рецепти со внимателно избрани состојки. 

Тим билдинг - дводневен пакет

Тимско Готвење во Хотел Монтана
од 79€

Ако имате само два дена за вашите вработени го имаме вистинскиот продукт за вас. Ова е интензивен тим билдинг пакет каде секоја минута е значајна во патот кон подобар тим и повеќе забава. 

Свадба во Крушево

Wedding Decoration
49€

Дали сакате нешто различно за вашата свадба? Што велите за друга локација? 

Размислете за поминување на вашиот најважен ден во магичното Крушево. Ние имаме се што може да ви треба за таква свадба. Имаме доволно кревети, доволно столчиња во ресторанот и на летната тераса, како и можност за диско каде можете да ја продолжите вашата забава.