Мала Просторија за Состаноци

Оваа слатка и мала просторија за состаноци е дизајнирана за Вашите помали групи. Се наоѓа веднаш до…

Конгресна Сала во Хотел Монтана во Крушево

Нашиот хотел има посебен оддел изграден за големи бизнис настани. Главна карактеристика е огромната…

Мала канцеларија во Хотел Монтана

Нашиот хотел има мала канцеларија коај што е блиску до другите простории. Оваа канцеларија се загрева…

Хотелски Паб во Крушево

Хотел Монтана Палас има прекрасен хотелски паб со магичен поглед. Ентериерот е дизајниран во стил…

Голема просторија за состаноци

За организирање на многу едукативни настани и тим билдинг настани имаме голема просторија за…

Summer Lobby Terrace

Не бевме изненадени кога видовме дека оваа тераса е многу популарна кај нашите гости, но тоа што не…