Мала канцеларија за бизнис настани

Мала канцеларија што може да смести до 15 луѓе за еден состанок. 

Канцеларија во близина на конгресната сала и пабот
Мала канцеларија во Хотел Монтана

Нашиот хотел има мала канцеларија коај што е блиску до другите простории. Оваа канцеларија се загрева многу лесно. Може да се резервира со кратка најава. Локацијата е веднаш спроти пабот на другата страна од ходникот кој што води до конгресната просторија. Канцеларијата е флексибилна и може да се користи за многу цели. 

Мала канцеларија како просторија за состаноци или едукативни активности

Оваа мала канцеларија може да собере до 15 лица зависно од седењето. Два ѕида може да се користат за проекција ја прават оваа просторија многу флексибилна. Има страничен поглед на дворот. Канцеларијата е сончево место секое утро. Широките прозорци Ви даваат повеќе од доволно сончева светлина за време на целиот ден. Пабот е во близина каде што може да се организираат Вашите оброци или кафе паузи. 

Организирајте ги Вашите захтевни настани во приватна просторија

Близината до дуригте бизнис простории ја прави оваа канцеларија перфектно место за Вас и Вашиот тим. Многу организатори ја користат офаа канцеларија за оваа намена. Тоа е место каде што можете да ги складирате Вашите маркетинг материјали. Место каде што можете на мира да се организирате. 

Кафе пауза надвор од мала канцеларија, со прекрасен поглед

Оваа канцеларија исто може да се заклучи. Може да се организира клучот да се предаде на некои од организаторите. Можете да чувате вредни работи, маркетинг материјали или други материјали кои што не можете да ги носите во Вашата соба. 

Она што канцеларијата регуларно вклучува е:

  • шкафови за чување документација
  • сеф за заклучување и чување вредни работи
  • една мала масичка
  • телефон за разговори во хотелот
  • надворешна линија може дополнително да се вклучи

Дополнително можеме да ја опремиме оваа малаканцеларија со следнава опрема:

  • Маси (колку што е потребно)
  • Столици (колку што се потребни, има и различни видови на столици)
  • Проектор - основен за презентација
  • Лаптоп и потребни кабли
  • Апарат за кафе, шољи и друг прибор

Малата канцеларија има одлична покриеност со WiFi Интернет. Типот на WiFi е AC, кој што обезбедува многу повеќе стабилност и брзина. Ова е одлично место каде што можете да организирате конференциски повик или друг настан во живо на Интернет. Ethernet кабел може исто така да се обезбеди на барање. 

This small office is the ideal place for your small meeting for up to 10 people. Seating can be arranged in many ways. The area is very quiet and easily heated. Optionally we can make your meeting easier to organize by providing you a VOIP phone for conferencing, projection equipment, reserve laptop and other necessary equipment. You can enjoy your meeting with a Nescafe machine for making coffee inside your office. 

Most of the large events happen in our large congress hall. This office is at the beginning of the hall leading to our congress hall. This makes it ideal private area for the organizers of any larger congress event. It can be used as a reception area for the guests, or as a place where organizers meet in private, or you can use it to host all the necessary equipment for live transmission or other tasks you need for your large conference. Simply having a place where you can store your conference materials will give you peace of mind. 

The small size, the warm environment make this sunny office a perfect place for holding a small class. You can present your theories in quiet environment with the benefit of AC WiFi for any online task.