Иван Јованов - Фондација Конрад Аденауер

Соработуваме со Хотел Монтана во последните 15 години за нашите тренинзи и семинари.

Местото нуди комодитет и простор за големи групи. Персоналот е топол и пријателски а варијацијата на храна и традиционални јадења го прават ова место идеално.

Ivan Jovanov