Сведоштва

Првиот тренинг за изградба на мир го организиравме во Хотел Монтана во 2010 година и се враќаме оттогаш редовно, па скоро цела деценија до сега.…

Соработуваме со Хотел Монтана во последните 15 години за нашите тренинзи и семинари.

Местото нуди комодитет и простор за големи групи. Персоналот е топол и пријателски а варијацијата на…

Како позната невладина организација во Македонија работевме на многу проекти, потпирајќи се на Хотел Монтана во сместувањето на многу групи на гости за нас. Имавме одлична соработка, што нам ни…

Имаме пријателска и среќна соработка со Хотел Монтана на големи проекти како Крушево Етно Градот скоро 9 години. Исто така уживаме да ги поминеме зимските празници во Крушево, со фамилија и…

Имаме одлична соработка со тимот на Хотел Монтана во последниве 5 години на многу тим билдинг проекти и други едукативни активности. Кога ги праќаме нашите клиенти во овој хотел, знаеме дека се во…

Бев пријатно изненадена кога го открив овој скриен дијамант низ планинскиот Балкан. Одлучив да останам тука цел месец и бев инспирирана да пишувам многу за мојот блог. Денес имаме успешна…

Во текот на мојот мандат од средина на 2018 имавме одлична соработка со Хотел Монтана. Тие се од голема помош за развојот на Крушево како туристичка дестинација. Истовремено тие се критичен дел од…

Локацијата на хотелот е одлична и нуди спектакуларен поглед над Крушево. Услугата во хотелот е супер и храната е од далеку најдобрата во регионот! Менаџментот на хотелот беше многу флексибилен за…

Хотел Монтана е главната дестинација за нашиот саем за канцелариски материјали. Досега беа супер флексибилни и лесни за соработка. Посетителите изразија желба за да го одбереме Хотел Монтана како…

За време на светското првенство 2018 во Крушево, нашиот голем тим беше сместен во Хотел Монтана. Услугата беше одлична и луѓето во Хотел Монтана постојано ни помагаа за се што ни требаше. Едно е…