Сите гости на нашиот хотел добиваат 50% попуст на билетите за скијање

1
min read
A- A+
read

Сите гости на нашиот хотел добиваат 50% попуст на билетите за скијање во ски центарот Panorama All Seasons Adventure во Крушево.

На располагање ви се двоседа жичница која ве носи на ски терените директно од градот како и 2 ски лифта.

Букирајте го вашиот зимски одмор со нас и уживајте во зимата со Монтана.

Инфо и резервации на 076444102 или на info@montanapalace.com

#krusevo #zima #montana #hotelmontana

50%