Ранко - Радио Буба Мара

Имаме пријателска и среќна соработка со Хотел Монтана на големи проекти како Крушево Етно Градот скоро 9 години. Исто така уживаме да ги поминеме зимските празници во Крушево, со фамилија и пријатели. 

Ранко Петровиќ