Тимот на Мировна акција

Првиот тренинг за изградба на мир го организиравме во Хотел Монтана во 2010 година и се враќаме оттогаш редовно, па скоро цела деценија до сега. Дефинитивно може да кажеме дека е ова едно од најдобрите места за вакви настани. Целиот тим на Хотел Монтана е љубезен, професионален и подготвен да излезе во пресрет на секоја потреба на нашите учесници/чки или на самиот тренинг. Тоа е вистински редок квалитет кој што го нуди Хотел Монтана (покрај одличната локална храна и разноликост која одговара за сите диетални и/или културни потреби). Имаме одлична соработка.

Тимот на мировна акција