Зденка Николовска - Американски Совети за Меѓународно Образование

Локацијата на хотелот е одлична и нуди спектакуларен поглед над Крушево. Услугата во хотелот е супер и храната е од далеку најдобрата во регионот! Менаџментот на хотелот беше многу флексибилен за сите наши потреби и се погрижија за сите наши специфични барања.

Зденка Николовска, Американски Совети за Меѓународно Образование

Zdenka Nikolovska