Доживејте релаксиран зимски одмор со Хотел Монтана во Крушево.

Доколку сакате да поминете прекрасни моменти на снег или на скии со вашето малечко дете, Крушево е идеалното место за вас.

На располагање ви се ски терени кои се лесни за почетници и на кои може да ги подобрите вашите ски вештини без да чекате бескрајно за гондола, жичница или паркинг. Зимувањето со нас е максимални stress free искуство.

Во рамки на нашата соработка со @panoramaallseasonsadventure ви нудиме 50% попуст на ски картите и 10% попуст на храната и пијалоците како и на останатите содржини на ски центарот.

Доживејте релаксиран зимски одмор со Хотел Монтана во Крушево.

Доколку сакате да поминете прекрасни моменти на снег или на скии со вашето малечко дете, Крушево е идеалното место за вас.

На располагање ви се ски терени кои се лесни за почетници и на кои може да ги подобрите вашите ски вештини без да чекате бескрајно за гондола, жичница или паркинг. Зимувањето со нас е максимални stress free искуство.

Во рамки на нашата соработка со @panoramaallseasonsadventure ви нудиме 50% попуст на ски картите и 10% попуст на храната и пијалоците како и на останатите содржини на ски центарот.

Сите гости на нашиот хотел добиваат 50% попуст на билетите за скијање

Сите гости на нашиот хотел добиваат 50% попуст на билетите за скијање во ски центарот Panorama All Seasons Adventure во Крушево.

На располагање ви се двоседа жичница која ве носи на ски терените директно од градот како и 2 ски лифта.

Сите гости на нашиот хотел добиваат 50% попуст на билетите за скијање

Сите гости на нашиот хотел добиваат 50% попуст на билетите за скијање во ски центарот Panorama All Seasons Adventure во Крушево.

На располагање ви се двоседа жичница која ве носи на ски терените директно од градот како и 2 ски лифта.