Традиционална Храна

Тим билдинг - дводневен пакет

Тимско Готвење во Хотел Монтана

Ако имате само два дена за вашите вработени го имаме вистинскиот продукт за вас. Ова е интензивен тим билдинг пакет каде секоја минута е значајна во патот кон подобар тим и повеќе забава.