Семинари

Веб страни кои што се однесуваат на семинари или други едукативни сервиси, или се на било кој начин поврзани со такви услуги. 

Организирање на бизнис настани

Large Meeting Area in Hotel Montana

Нашиот Хотел Монтана е идеална локација за Вашите бизнис настани. Лоциран е на тивка локација, на врв на нашето мало Крушево. Имате одвоен пат кој што води до нашиот хотел, одвојувајќи го од остатокот од градот. Хотелот самиот по себе е огромен. Нуди мноштво простории за избор каде можете да ги одржувате Вашите бизнис настани. Имаме одлична услуга, персонал секогаш тука за Вашите потреби. Нашиот хотел е исто така опремен со супер брза Wi-Fi конекција. Одредени локации се покриени со AC Wi-Fi тип на конекција.