Тимот на Мировна акција

Body

Првиот тренинг за изградба на мир го организиравме во Хотел Монтана во 2010 година и се враќаме оттогаш редовно, па скоро цела деценија до сега. Дефинитивно може да кажеме дека е ова едно од најдобрите места за вакви настани. Целиот тим на Хотел Монтана е љубезен, професионален и подготвен да излезе во пресрет на секоја потреба на нашите учесници/чки или на самиот тренинг. Тоа е вистински редок квалитет кој што го нуди Хотел Монтана (покрај одличната локална храна и разноликост која одговара за сите диетални и/или културни потреби).

Лариса Оленикоф - Blonde Gypsy

Body

Бев пријатно изненадена кога го открив овој скриен дијамант низ планинскиот Балкан. Одлучив да останам тука цел месец и бев инспирирана да пишувам многу за мојот блог. Денес имаме успешна соработка со Хотел Монтана за моите авантуристички групи и за развој на туризмот.

Лилјана и Илчо Петровски - ТОЗ - МК

Body

Хотел Монтана е главната дестинација за нашиот саем за канцелариски материјали. Досега беа супер флексибилни и лесни за соработка. Посетителите изразија желба за да го одбереме Хотел Монтана како перманентна локација за овој настан. 

Томе Христоски - Градоначалник на Крушево

Body

Во текот на мојот мандат од средина на 2018 имавме одлична соработка со Хотел Монтана. Тие се од голема помош за развојот на Крушево како туристичка дестинација. Истовремено тие се критичен дел од секој туристички и друг настан во Крушево.

Белград Саем за Туризам 2019

Белград Саем 2019

Со гордост објавуваме за нашите први интернационални маркетиншки напори. Се одлучивме да се презентираме на Белград Саем за Туризам 2019 во Србија. Ни сме дел од Македонскиот штанд. Заедно сме со многу од нашите колеги кои што го презентираат потенцијалот на Македонија и Крушево.

Овој саем трае од 21.02.2019 до 24.02.2019. Секоја година има илјадници посетители кои бараат места за одмор, забава и бизнис.

Иван Јованов - Фондација Конрад Аденауер

Body

Соработуваме со Хотел Монтана во последните 15 години за нашите тренинзи и семинари.

Местото нуди комодитет и простор за големи групи. Персоналот е топол и пријателски а варијацијата на храна и традиционални јадења го прават ова место идеално.

Мала Просторија за Состаноци

Мала Просторија за Состаноци

Оваа слатка и мала просторија за состаноци е дизајнирана за Вашите помали групи. Се наоѓа веднаш до нашиот ресторан и тоа е главниот бенефит за користење на оваа просторија. Доколку сте со кратки рокови можете да ја добиете комплет храна и пијалаци за кафе паузи и паузи за оброк, внатре во просторијата. Доколку седењето не го дозволува тоа можеме да организираме кафе и други пијалаци да се постават на посебна маса која што нема да смета на настанот. 

Димитар Ѓорѓиевски - Enjoy Macedonia

Body

Имаме одлична соработка со тимот на Хотел Монтана во последниве 5 години на многу тим билдинг проекти и други едукативни активности. Кога ги праќаме нашите клиенти во овој хотел, знаеме дека се во добри раце. 

Димитар Ѓеорѓиевски - Enjoy Macedonia

Параглајдинг и змајарство во Крушево 2018

Змајар над Крушево 2018

Ова лето 2018 е при крај. Имавме задоволство да работиме со пилоти од областа на параглајдинг и змајарство од секое ќоше на светот. Крушево е сега светла точка на светската мапа за овие две активности. Тоа е директен резултат на долгогодишна напорна и чесна работа. Заслуги за целиот тим на Хотел Монтана, организаторите на овие настани и официјалните лица на Општина Крушево.